ÁFSZ

Általános Felhasználói Szabályzat

 

A hirekonline.hu weboldal látogatásával ön automatikusan elfogadja a felhasználói szabályzatot.

A weboldalról

A hirekonline.hu weboldal egy hírgyűjtő (aggregátor)oldal ami automatikusan összegyűjti az interneten található híreket.

 

Regisztráció

A hirekonline.hu weboldalon nincs lehetőség a regsztrációra.

 

Hírlevél

A hirekonline.hu weboldalon nincs hírlevél szogáltatás.

Díjazás

A hirekonline.hu weboldal használata ingyenes, semmilyen díjazás nincs.

Hirdetések

A weboldalol tartalmaz hirdetéseket, ezek a hirekonline.hu weboldaltól független szervereken üzemelnek, a hirdetések tartalmát megjenéseinek gyakoriságát a hirekonline.hu nem tudja befolyásolni.

Felelősség korlátozás, kizárás

  1. Tekintettel arra, hogy a hirekonline.hu weboldal egy hírgyüjtő - hírmegosztó portál, amin egy automata rendszer által az átvett taralom vannak, kivételt képez a - Magyar Távirati Iroda hírei (MTI)*  - ezért a tartalmak valódiságáért, hitelességéért,  tartalmáért, illeteve bármilyen károkozásért, ide értve a polgári, és büntető törvényköny jogállásait, a hirekonline.hu szerkesztői, tulajdonosa, semmilyen felelősséggel nem tartozik.
  2. Amennyiben a felhasználó magatartása következtében vagy azzal összefüggésben harmadik személy vagy bármely hatóság illetve bíróság a hirekonline.hu tulajdonosával szemben bármilyen igényt támaszt illetve eljárást indít, a felhasználó köteles minden a hirekonline.hu weboldal tulajdonosa által megkövetelt intézkedést megtenni és a  megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt .ami éri  a hirekonline.hu weboldal tulajdonosát.
  3. A hirkonline.hu minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében hogy a lehető legbiztonságosabban üzemeltesse a hirekonline.hu weboldalt. Azonban, az esetlegesen előforduló bármilyen informatikai támadásokért, ideértve többek között a vírusok, malwerek, kártékony internetes kódok, programok által okozott károkért semmilyen felelőséggel nem tartozik.
  4. A weboldalon megjelenő hírdetésekért és azoknak tartalmáért illetve ebből adódó  bármilyen veszteségért, kárért a hirekonline.hu tulajdonosa semmilyen módon nem felel.

 

*Magyar Távirati iroda (MTI) híreinek átvétele, nem automata rendszer által, hanem kézi szerkesztéssel, válogatva történik.

 

Szerzői jogok

A hirekonline.hu weboldalon megjelenő hírek semmilyen formában nem képzik a hirekonline.hu weboldal tulajdonát sem részben sem egészben. A megosztástól függetlenül teljes egészében a hír forrás oldalának a tulajdona marad. A weboldalon található képanyagok mindegyike szabadon felhasználható képek forrásából származik így jogtisztának minősül.

 

 

Érvényesség

Jelen felhasználói szabályzat folyamatosan érvényes egészen a visszavonásig.

Hirdetés