ÁFSZ

Általános Felhasználói Szabályzat

 

A hirekonline.hu, nyironline.hu valamint az m.hirekonline.hu, m.nyironline.hu weboldal látogatásával ön automatikusan elfogadja a felhasználói szabályzatot a cookie szabályzatot valamint az adatvédelmi szabályzatot. A weboldal üzemeltetői magánszemélyek.

 

Regisztráció

A hirekonline.hu weboldalon nincs lehetőség a regsztrációra.

 

Hírlevél

A hirekonline.hu weboldalon nincs hírlevél szogáltatás.

 

Díjazás

A hirekonline.hu weboldal használata ingyenes, semmilyen díjazás nincs.

 

Hirdetések

A weboldalol tartalmaz hirdetéseket, ezek a hirekonline.hu weboldaltól független szervereken üzemelnek, a hirdetések tartalmát megjenéseinek gyakoriságát a hirekonline.hu nem tudja befolyásolni.

Felelősség korlátozás, kizárás

 1. Tekintettel arra, hogy a hirekonline.hu weboldal egy hírgyüjtő - hírmegosztó portál, amin egy automata rendszer által az átvett taralom vannak, kivételt képez a - Magyar Távirati Iroda hírei (MTI)*  - ezért a tartalmak valódiságáért, hitelességéért,  tartalmáért, illeteve bármilyen károkozásért, ide értve a polgári, és büntető törvénykönyv jogállásait, a hirekonline.hu szerkesztői, tulajdonosa, semmilyen felelősséggel nem tartozik.
 2. Amennyiben a felhasználó magatartása következtében vagy azzal összefüggésben harmadik személy vagy bármely hatóság illetve bíróság a hirekonline.hu tulajdonosával szemben bármilyen igényt támaszt illetve eljárást indít, a felhasználó köteles minden a hirekonline.hu weboldal tulajdonosa által megkövetelt intézkedést megtenni és a  megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt .ami éri  a hirekonline.hu weboldal tulajdonosát.
 3. A hirkonline.hu minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében hogy a lehető legbiztonságosabban üzemeltesse a hirekonline.hu weboldalt. Azonban, az esetlegesen előforduló bármilyen informatikai támadásokért, ideértve többek között a vírusok, malwerek, kártékony internetes kódok, programok által okozott károkért semmilyen felelőséggel nem tartozik.
 4. A weboldalon megjelenő hírdetésekért és azoknak tartalmáért illetve ebből adódó  bármilyen veszteségért, kárért a hirekonline.hu tulajdonosa semmilyen módon nem felel.

 

*Magyar Távirati iroda (MTI) híreinek átvétele, nem automata rendszer által, hanem kézi szerkesztéssel, válogatva történik.

 

Szerzői jogok

A hirekonline.hu weboldalon megjelenő hírek semmilyen formában nem képzik a hirekonline.hu weboldal tulajdonát sem részben sem egészben. A megosztástól függetlenül teljes egészében a hír forrás oldalának a tulajdona marad. A weboldalon található képanyagok mindegyike szabadon felhasználható képek forrásából származik így jogtisztának minősül.

 

 

Linkkatalógus

A linkkatalógusba bárki ingyen küldhet be linkeket akár többet is ha különböző weboldalra mutatnak. Regisztrációra nincs szükség. Ahhoz, hogy az általad beküldött linket jóváhagyjuk, szükséges elhelyezned a weboldaladon az általunk adott kódot. Jelen esetben a következőt:

 

<a href="https://hirekonline.hu">Friss hirek,információk!</a>

 

Linbeküldés menete:

Főoldalon kattints a linkkatalógus menüpontra. Rendszerünk átirányít a linkkatalógus föoldalára. Itt a következő szöveges üzenetet fogod látni

 

"Ha szeretnél linket beküldeni katalógusunkba kattints ide."

 

 

 • Kattints a "kattints ide" feliratra :)
 • Rendszerünk átirányít a linkbeküldés oldalára.
 • Töltsd ki az ürlapot.
 • Küld be a linket a mentés gombra kattintva.
 • Kész is vagy.

Beküldött link törlése:Ha szeretné hogy az ön által link beküldött link törlésre kerüljön kérem küldön egy emailt a hello@hirekonline.hu email címre a törlendő link hivatkozásával.  A linket 48 -órán belül töröljük!

Felhívjuk figyelmed hogy a  linkkatakógus üzemeltetői fenntartják a jogot hogy indoklás nélkül elutasíthatják a beküldött link megjelenítését.

 

NE KÜLDJ

 • Egyoldalas weboldalt
 • Erotikus, szexuális tartalmmal rendelkezőt
 • Warez webololdalakat
 • Illegális letöltő weboldalakat
 • Bűncselekmény elkövetését elősegítő weboldalakat
 • Etnikai, faji,vallási  megkülönböztetést tartalmazó weboldalakat
 • Gyülöletkeltő tartalmmal rendelkező weboldalakat
 • Szerencsejátékot népszerüsítő weboldalakat
 • Horoszkópos weboldalakat
 • Facebook, Instagram és egyéb közösségi oldalra mutató linkeket

 

Érvényesség

Jelen felhasználói szabályzat folyamatosan érvényes egészen a visszavonásig.

Adatvédelmi szabályzat

Cookie szabályzat

Hirdetés
Tetszett a cikk ? Kövess minket a Facebookon !

View My Stats