#Belföld   #Fidesz   #EPP
Orbán teljes valóságtagadásban: szerinte ők függesztették fel saját tagságukat az EPP-ben 😂
2019-03-20 20:11

Hirdetés:

A Fidesz egyoldalúan felfüggeszti jogainak a gyakorlását az Európai Néppártban az EPP által felkért háromtagú bizottság jelentésének elkészültéig - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szerdán Brüsszelben az EPP politikai gyűlésének ülése utáni nemzetközi sajtótájékoztatóján.

"Minket nem lehet kizárni és felfüggeszteni sem, négy választást nyertünk meg a magyar polgárok akaratából.

 


Orbán Viktor közölte: azt a megoldást választottuk, hogy amíg a felkért három bölcs ember elkészül a jelentésével, addig "magunk részéről egyoldalúan mi felfüggesztjük a jogaink gyakorlását és megvárjuk ennek a három ember jelentését, és utána ismét leülünk a néppárttal".

 


Orbán azt próbálta meg elfedni, hogy a maradék több mint 170 szavazat, akik szintén a fidesz felüggesztésére szavaztak nem számít.

 

 

 

Megszületett a döntés: Felfüggesztették a Fidesz tagságát a Néppártban

Az Európai Néppárt politikai gyűlése megszavazta, hogy felfüggesztik a Fidesz tagságát a szervezetben. Illetve az történt, hogy valószínűleg módosítottak az eredeti javaslaton, és végül arról szavaztak, hogy a Fidesz önmagát függeszti fel, és ebben mindkét fél egyetért. Ezzel eldőlt, hogy nem zárják ki a Fideszt az EPP-ből.

 

 

 

Fotó:MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs#Belföld  #Fidesz  #EPP   Kép: mti.hu
Hirdetés
Tetszett a cikk ? Kövess minket a Facebookon !

View My Stats