#Belföld   #Fidesz   #Eu
Ötből három fideszest nem választottak meg az EP szakbizottságaiba
2019-07-10 20:08

Hirdetés:

Gál Kinga és Deutsch Tamás szakbizottsági elnök lett, ugyanakkor Hidvéghi Balázs, Trócsányi László és Bocskor Andrea személyéről a szavazást elhalasztották szerdán, mert nem volt meg a kellő támogatottságuk a néppárt Fidesz-KDNP-s jelöltjeinek.

 

Savanyú a szőlő, hazaárulózás

A Fidesznek nyilván kínos, hogy jelöltjei részben felsültek az európai porondon, és igyekszik belpolitikai kérdést csinálni a dologból. Hollik István szerdán közölte, hogy jelöltjeit a magyar „bevándorláspárti” ellenzék áskálódásai miatt nem lettek megszavazva:

„Hollik István (...) azt mondta: egyértelmű magyar nemzeti érdek, hogy minél több EP-bizottságban legyenek magyar alelnökök is. Gyurcsány Ferencék, a szocialisták és a momentumos képviselők bevallottan azért áskálódtak, hogy szerdán ne szavazzák meg a kormánypártok EP-képviselőit több bizottság vezető tisztségére (...) amit a bevándorláspárti magyar ellenzék csinált, az teljesen szembemegy a magyar emberek akaratával. Ezt a magyar kormány felháborítónak és példátlannak tartja, ilyenre nem volt példa sem Magyarország, sem más államok történetében.”

Forrás:MTI/444.hu  

Fotó:MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

 #Belföld  #Fidesz  #Eu   Kép: mti.hu
Hirdetés
Tetszett a cikk ? Kövess minket a Facebookon !

View My Stats