Választás: Egy férfi rosszul lett mentő vitte el, egy szavazóbiztost pedig az öltözéke miatt hazaküldtek
2019-05-26 12:00

Hirdetés:

Az NVI tájékoztatása szerint reggel két rosszullét is történt a szavazás során. Tápiószőlősön a szavazatszámláló bizottság elnöke lett rosszul. A tünetek nem szűntek, ezért a jegyzőkönyvvezető hívta az ügyeletet. Az orvos javaslatára az elnök hazament, a póttag pedig megkezdte munkáját.

Salgótarjánban egy választópolgár rosszul lett a szavazóhelyiségben. Mentőt kellett hívni hozzá, amely el is szállította. A szavazatát még le tudta adni.

 

Két ellenzéki szavazóköri biztost is hazaküldtek vasárnap délelőtt - mondta az Indexnek Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselőjelöltje. Ujhelyi azt mondta, egy berettyóújfalui szavazókörben küldték haza az egyik biztosukat, egy iskolaigazgatót, mert piros inget viselt a zakója alatt.

Ujhelyi teljesen nonszensznek nevezte a döntés, az MSZP bejelentéssel élt. Ugyanígy tettek Sopronban is, ahol a képviselőjelölt szerint minden indok nélkül küldték el az ellenzék biztosát. Őt az MSZP már visszaküldte a bizottságba.#Belföld  #EP- választás 2019   Forrás: 444.hu   Kép: pixabay.com
Hirdetés
Tetszett a cikk ? Kövess minket a Facebookon !

View My Stats