8 millió forint értékű cigivel menekült a rendőrök elől, villanyoszlopot borított, de elfogták - Képek
2019-06-07 09:33

Hirdetés:

A kölcsei járőrök a Fehérgyarmaton intézkedés alá vont járműben nyolcmillió forintot meghaladó értékű jövedéki terméket találtak.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2019. június 6-án 6 óra körül a 491-es számú főúton intézkedés alá akartak vonni egy személygépkocsival közlekedő férfit. A járművezető a rendőrök megállásra felszólító jelzését figyelmen kívül hagyta és nagy sebességgel továbbhajtott a fehérgyarmati körforgalomból Tunyogmatolcs irányába.

A sofőr feltehetően eltúlzott sebessége miatt a körforgalomból való kihaladásakor elvesztette uralmát a jármű felett, és egy betonoszlopnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt. Az ütközést követően a gépkocsit vezető 29 éves ukrán-magyar kettős állampolgárságú férfi a helyszínről megpróbált elmenekülni, de a rendőrök azonnal elfogták.

Az intézkedés során a járőrök a jármű utas- és csomagterében összesen 7807 doboz zárjegy nélküli cigarettát találtak. A rendőrök a sofőrt és a nyolcmillió forintot meghaladó értékű jövedéki terméket átadták a további eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársainak.

 

 Hirdetés
Tetszett a cikk ? Kövess minket a Facebookon !

View My Stats