Hangosan szidta, majd megütötte a mentőst egy férfi Baján
2019-07-08 15:57

Hirdetés:

Az ittas idős férfit egy bajai ház elől mentő szállította be a bajai kórházba. A mentőt vezető sofőr és a kerekesszékbe ültetett vádlott az egyik vizsgáló előtt a folyosón várakozott, miközben a vádlott folyamatosan káromkodott és szidalmazta a gépkocsivezető férfit. A vádlott felszólítására a gépkocsivezető a vádlotthoz lépett, hogy segítsen neki felkelni a székből, azonban ez nem sikerült, de a vádlott önerőből felállt.

A gépkocsivezető szólt a trágár módon szitkozódó ittas férfinek, hogy üljön vissza, azonban a vádlott megragadta a sértett alkarját, majd bal ököllel egyszer megütötte az arca jobb felét a szája környékén. Az ütés miatt a sértett 8 napon belül gyógyuló zúzódást szenvedett, ami miatt nem kérte a vádlott megbüntetését.

A kórházi vizsgálat után a vádlottat a detoxikálóban helyezték el, ahol egy szivacson feküdt. Munkavégzése közben ide kellett bejönnie az ügy másik sértettjének, egy ápolónőnek, aki egy másik beteget kísért. Miközben ezt a másik beteget az ápoló és munkatársai lefektették, a mögötte fekvő vádlott hátulról egyszer megrúgta a sértett hölgy jobb combját. Emiatt ez a sértett is 8 napon belül gyógyuló zúzódást szenvedett, de ő kérte könnyű testi sértés miatt is a vádlott megbüntetését.

A szabadlábon védekező, büntetlen előéletű vádlottat a járási ügyészség 2 rendbeli közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével és 1 rendbeli könnyű testi sértés vétségével vádolja. Bűnössége kérdésében a Bajai Járásbíróság fog határozni.#Bűncselekmény   Forrás: mti.hu
Hirdetés
Tetszett a cikk ? Kövess minket a Facebookon !

View My Stats