Késsel rabolta ki az idős nőt
2018-11-01 13:48
Hirdetés

 A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 32 éves drégelypalánki férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2018. október 31-én 18 óra körül egy drégelypalánki ingatlan udvarán egy késsel megfenyegetett és készpénze átadására szólított fel egy idős nőt. A sértett a fenyegetés hatására a lakóházban átadott ezer forintot a férfinak, aki ezután további összeget követelt. Ezt követően a sértett és a gyanúsított dulakodni kezdett, melynek során a 32 éves férfi elvette a nő pénztárcáját, majd a helyszínről távozott. Az idős nő a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

A férfit a rendőrök a bejelentést követően két órán belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A nyomozók a napokban előterjesztést tesznek a 32 éves drégelypalánki lakos letartóztatásának indítványozására. A hatóság tagjai a megtartott kutatás során az eltulajdonított készpénzt megtalálták és lefoglalták.

 
Hirdetés

látogató számláló View My Stats freevisitorcounters.com