Kilencszer próbált meg pénzt felvenni, a betegtől ellopott bankkártyával, nem sikerült
2019-07-06 10:16

Hirdetés:

Kórházban lábadozó ismerőse állapotát kihasználva vette el a sértett bankkártyáját a férfi. A dunaújvárosi rendőrök befejezték a csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott ügy vizsgálatát.

A dunaújvárosi kórház egyik kórtermében feküdt a sértett 2019. február 12-én délelőtt, amikor egy férfi bejutott a szobájába és az alvó nő mellett lévő táskából kiemelte annak pénztárcáját, abból kivette a sértett bankkártyáját, majd elsietett a kórházból. A váratlan vendég távozásakor éppen felébredő nő azonnal ellenőrizte értékeit, melynek során tapasztalta, hogy eltűnt a bankkártyája, ezért feljelentést tett a rendőrségen.

A dunaújvárosi nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeként azonosították az elkövetőt, akit csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.  A 38 éves férfi beismerő vallomást tett, melynek során elmondta, hogy az ismerősétől, annak tudta és beleegyezése nélkül elvette bankkártyáját, amivel többször próbálkozott készpénzt felvenni, sikertelenül.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban az ügyészségnek átadta. 

 
 

 #Bűncselekmény   Forrás: www.police.hu   Kép: pixabay.com
Hirdetés
Tetszett a cikk ? Kövess minket a Facebookon !

View My Stats